Ellos nojatuoli

Nojatuolit: Tyylikkäät lepotuolit kotiin netistä – Ellos.fi

Kauniit nojatuolit ja lepotuolit löydät Ellokselta. Laaja valikoima erilaisia nojatuoleja: muhkeita, rottinkisia, siroja ja klassisia. Tilaa netistä!

Sohvat & nojatuolit netistä – ellos.fi

Tutustu ja ihastu valikoimamme tyylikkäisiin, ajanmukaisiin ja laadukkaisiin …

Tilaa Sohvat & nojatuolit edullisesti Ellokselta. Valikoimastamme löydät sisustusuutuudet moderniin kotiin. Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Ellos Home : Nojatuolit – Koti | ellos.fi

Osta Nojatuolit Ellos Home netistä. Muutamia suosikkituotteita merkiltä …

Ellos Home – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Ellos Home Nojatuoli Legend – Luonnonväri

Ellos Home Nojatuoli Legend – Luonnonväri – Nojatuolit | Ellos.fi

Nojatuolissa on terenauhareuna ympäriinsä. Syvät tikkaukset muodostavat …

Nojatuolissa on terenauhareuna ympäriinsä. Syvät tikkaukset muodostavat koristeellisen ruutukuvion. Vaahtotäyte. Metallijalat. Helppo koota. Leveys: 80 cm Korkeus: 101 cm Syvyys: 80 cm Istuinkorkeus: 48 cm Istuinsyvyys: 60 cm Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Tilaa ilmainen kangasnäyte lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@ellos.fi tai soittamalla numeroon 01019 1313. Ilmoita tuotenumero, jonka löydät tuotekuvauksen lopusta. Sametin hoito-ohje: Sametti on pehmeä kangas, joka on helppo puhdistaa ja pitää tyylikkään näköisenä. Imuroi huonekalu pehmeällä harjasuulakkeella. Voit myös käyttää teippiharjaa tai pehmeää vaateharjaa. Liikuta harjaa tai imurin suulaketta nukan suuntaisesti, älä vastakarvaan. Jäljet ja painaumat voidaan poistaa höyryn avulla joko höyrysilitysraudalla tai vaatehöyrystimellä. Jos huonekalulle läikkyy nestettä, kostuta tahra läpikotaisin. Painele tahraa kevyesti liinalla tai pyyhkeellä. Jos neste on rasvaista, käytä sopivaa tahranpoistoainetta (kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan).

Ellos Home Nojatuoli Palma – Luonnonväri

Ellos Home Nojatuoli Palma – Luonnonväri – Nojatuolit | Ellos.fi

Nojatuolit / Ellos Home. Mukava, moderni ja helposti sijoitettava nojatuoli. Metallijalat, samettipäällinen ja vaahtomuovitäyte. Martindale-arvo >100 000. Mitat …

Mukava, moderni ja helposti sijoitettava nojatuoli. Metallijalat, samettipäällinen ja vaahtomuovitäyte. Martindale-arvo >100 000. Mitat: 73×73 cm. Korkeus 80 cm. Istuinkorkeus 44 cm. Istuinsyvyys 51 cm. Paino 15,5 kg. Toimitetaan osina, jalat tulee kiinnittää itse. Enimmäiskuormitus 140 kg. Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Tilaa ilmainen kangasnäyte lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@customerservice.fi tai soittamalla numeroon 01019 1313! Ilmoita tuotenumero, jonka löydät tuotekuvauksen lopusta.

WOOOD : Nojatuolit – Koti | ellos.fi

WOOOD Pyörivä nojatuoli · WOOOD Nojatuoli Jouke, nahkajäljitelmää · WOOOD Pyörivä …

WOOOD – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Ellos Home Nojatuoli Optimus – Valkoinen

Ellos Home Nojatuoli Optimus – Valkoinen – Nojatuolit | Ellos.fi

Nojatuolit / Ellos Home. Nojatuolissa on terenauhareuna ympäriinsä. Samettipäällisen upotetut ompeleet muodostavat koristeellisen ruutukuvion. Vaahtomuovitäyte.

Nojatuolissa on terenauhareuna ympäriinsä. Samettipäällisen upotetut ompeleet muodostavat koristeellisen ruutukuvion. Vaahtomuovitäyte. Metallijalat. Helposti koottava. Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Tilaa ilmainen kangasnäyte lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@ellos.fi tai soittamalla numeroon 01019 1313. Ilmoita tuotenumero, jonka löydät tuotekuvauksen lopusta. Sametin hoito-ohje: Sametti on pehmeä kangas, joka on helppo puhdistaa ja pitää tyylikkään näköisenä. Imuroi huonekalu pehmeällä harjasuulakkeella. Voit myös käyttää teippiharjaa tai pehmeää vaateharjaa. Liikuta harjaa tai imurin suulaketta nukan suuntaisesti, älä vastakarvaan. Jäljet ja painaumat voidaan poistaa höyryn avulla joko höyrysilitysraudalla tai vaatehöyrystimellä. Jos huonekalulle läikkyy nestettä, kostuta tahra läpikotaisin. Painele tahraa kevyesti liinalla tai pyyhkeellä. Jos neste on rasvaista, käytä sopivaa tahranpoistoainetta (kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan).

Ellos Home Nojatuoli Desto – Harmaa

Ellos Home Nojatuoli Desto – Harmaa – Nojatuolit | Ellos.fi

Nojatuolit / Ellos Home. Nojatuoli, jossa metallirunko ja päällinen kanvaasia. Vaahtomuovitäyte. Korkeus 81 cm, leveys 69 cm, syvyys 76 cm. Istuinkorkeus 45 cm, …

Nojatuoli, jossa metallirunko ja päällinen kanvaasia. Vaahtomuovitäyte. Korkeus 81 cm, leveys 69 cm, syvyys 76 cm. Istuinkorkeus 45 cm, istuinsyvyys 53 cm. Toimitetaan osina. Enimmäiskuormitus 140 kg. Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen customerservice@ellos.fi tai soita 01019 1313 ja tilaa ilmainen kangasnäyte! Ilmoita tämän tuotekuvauksen lopussa oleva tuotenumero.

Ellos Home Nojatuoli Pixi – Luonnonväri

Ellos Home Nojatuoli Pixi – Luonnonväri – Nojatuolit | Ellos.fi

Nojatuolit / Ellos Home. Hienostuneen mallinen nojatuoli, jossa terenauhat etureunoissa. Irrallinen selkätyyny, jossa irrotettava päällinen. Muissa osissa …

Hienostuneen mallinen nojatuoli, jossa terenauhat etureunoissa. Irrallinen selkätyyny, jossa irrotettava päällinen. Muissa osissa kiinteä päällinen. Päällinen 100% struktuuripintaista pellavaa. Martindale-arvo >11 000. Mitat: Leveys 93 cm, korkeus 80 cm, syvyys 84 cm. Istuinsyvyys 52 cm, istuinleveys 71 cm, istuinkorkeus 41,2 cm. Käsinojan korkeus 68 cm. Etäisyys lattiasta alareunaan 14,5 cm. Runko: Vaneria, massiivimäntyä, kuminauhaa, polyesteritoppaus ja polyuretaanivaahtoa. Istuin: Vaneria, nozag-jousitus, kuminauhaa, polyesteritoppaus ja polyuretaanivaahtoa. Jalat ja alusta: tammea, jossa yksilöllisiä sävyvaihteluita. Toimitetaan koottuna. FSC-sertifioitu tuote sisältää vastuullisesti hoidetusta metsästä kaadettua puuta. Metsänhoidossa on otettu huomioon ihmiset ja ympäristö. Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Tilaa ilmainen kangasnäyte lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@ellos.fi tai soittamalla numeroon 01019 1313. Ilmoita tuotenumero, jonka löydät tuotekuvauksen lopusta.

Keywords: ellos nojatuoli